EN
Tots els pobles
EN

Tela de coberta de taula

Alt elàstic 180 g- Tela elàstica de coberta de taula 105-320 cm d'amplada impressió digital Transferència de calor d'alta qualitat Funda de promoció de llum brillant Teixit blanc elàstic fort Ús de estovalles d'exposició de polièster 100% de punt


característica

FITXA DE DADES

100% polièster de punt

Mètode de prova

Amplada (cm)    

          (Polzada)

105-320

41-126

Pes total180 g/m²

DIN EN ISO 2286-2

BS 3424 Mètode 5A

Tintes utilitzables

Tintes de dispersió

Sublimació-Transferència directa

Pigment

Enllaços UV

Tinta a base d'oli

Retardant de flama (FR)B1, B2, M1, M2 Opcional

DIN 4102

DIN 75200

sol·licitudImpressió de pantalla / Impressió digital
Gestió de control de qualitat

ISO 9001

ISO 14001

ISO 18001

Observació

No s'utilitzen productes químics restringits.

La llista addicional està disponible.

Busques un teixit que sigui versàtil, durador i que tingui una mica d'estirament? No busqueu més que el nostre Display Elastic 180g! Fabricat amb polièster de punt elàstic, aquest teixit està dissenyat per estirar-se per adaptar-se a una varietat de mides i formes, el que el fa ideal per utilitzar-lo en una àmplia gamma d'aplicacions.

Amb 180 g, aquest teixit és lleuger i fàcil de manejar, el que el fa perfecte per utilitzar-lo com a coberta de taula, exhibició de fira comercial o qualsevol altra aplicació on la versatilitat i la durabilitat siguin clau. Les propietats elàstiques d'aquest teixit també el fan ideal per utilitzar-lo en aplicacions on es requereix un ajust perfecte, com ara taules expositores o altres accessoris.

El nostre Display Elastic 180g està disponible en una varietat de colors i acabats per adaptar-se a qualsevol necessitat de disseny o marca. Tant si estàs buscant un acabat mat o brillant, colors atrevits o subtils, o qualsevol cosa que hi hagi entremig, t'hem cobert.

Com tots els nostres productes, Display Elastic 180g està fabricat amb els més alts estàndards de qualitat, cosa que garanteix que obtingueu un producte dissenyat per durar. Amb la seva versatilitat, durabilitat i estirament, aquest teixit segur que serà el favorit de dissenyadors, decoradors i planificadors d'esdeveniments.

Llavors, per què esperar? Demaneu el vostre Display Elastic 180g avui mateix i comenceu a explorar les moltes maneres en què aquest teixit versàtil us pot ajudar a donar vida a la vostra visió creativa!

Iconsulta