EN
Tots els pobles
EN

Tela de tenda de campanya

Bandera de tempesta recoberta de 210 g de revestiment resistent a l'aigua 100% polièster Teixit d'impressió de tenda d'impressió digital d'amplada gran Teixit de coberta de tenda recobert de 105-220 cm d'amplada Material de dosser imprimible d'alta qualitat


característica
FITXA DE DADES
100% polièster de punt amb recobriment
Mètode de prova
Amplada (cm)
           (Polzada)
105-320
41-126
Pes total210g / m ²DIN EN ISO 2286-2
BS 3424 Mètode 5A
Tintes utilitzablesTintes de dispersió
Sublimació-Transferència directa
Pigment
Enllaços UV
Tinta a base d'oli
Retardant de flama (FR)B1, B2, M1, M2 OpcionalDIN 4102
DIN 75200
sol·licitudImpressió de pantalla / Impressió digital
Gestió de control de qualitatISO 9001
ISO 14001
ISO 18001
ObservacióNo s'utilitzen productes químics restringits.
La llista addicional està disponible.

Stormflag210g recobert, un teixit de polièster de punt d'alta qualitat dissenyat per suportar fins i tot les condicions exteriors més dures. Amb el seu recobriment resistent a l'aigua, protegit contra els UV i resistent al foc, el Coated Stormflag210g és l'opció perfecta per crear cobertes de tendes, marquesines i altres estructures exteriors que necessiten suportar el vent, la pluja i les temperatures extremes.

Fabricat amb fibres de polièster d'alta qualitat, el Coated Stormflag210g és lleuger i durador, el que el converteix en una opció ideal per utilitzar-lo en una àmplia gamma d'entorns exteriors. Tant si necessiteu crear una carpa per a un festival de música, un dosser per a una fira comercial o una estructura promocional per al llançament d'un producte, el Coated Stormflag210g és l'elecció perfecta.

Un dels avantatges clau del Coated Stormflag210g és el seu recobriment resistent a l'aigua. Amb una resistència a l'aigua de 1500 ml, el teixit està especialment dissenyat per evitar la pluja i altres humitats, el que significa que el podeu utilitzar per crear cobertes de tendes de campanya i altres estructures exteriors que proporcionin una excel·lent protecció contra els elements.

Un altre avantatge clau del Coated Stormflag210g és la seva protecció UV. El teixit està especialment dissenyat per bloquejar els raigs UV nocius, la qual cosa significa que podeu utilitzar-lo per crear cobertes de tendes de campanya i altres estructures exteriors que proporcionin una excel·lent protecció dels raigs nocius del sol.

El Coated Stormflag210g també és resistent al foc, per la qual cosa és una opció ideal per utilitzar-lo en estructures exteriors que necessiten complir estrictes estàndards de seguretat. Tant si necessiteu crear una coberta de carpa per a un festival de música com una estructura promocional per al llançament d'un producte, el Coated Stormflag210g és l'opció perfecta per a les empreses que volen crear estructures exteriors d'alta qualitat i duradores que suportin fins i tot les condicions més dures.

En general, el Coated Stormflag210g és un teixit versàtil i d'alta qualitat ideal per crear cobertes de tendes, marquesines i altres estructures exteriors. Amb el seu recobriment resistent a l'aigua, amb protecció UV i resistent al foc, aquest teixit és l'opció perfecta per a les empreses que volen crear estructures exteriors que siguin funcionals i duradores.

Iconsulta